"Vi kan det i Sande"

Publisert av John-Annar Lindvåg den 25.03.22. Oppdatert 26.03.22.

Alle kreative og skapende i Sande

Sande kunstforening blåser nytt liv i utstillingen «Vi kan det i Sande». Den har vært borte i mange år, men dette ønsker vi å gjøre noe med!

Du som skaper og er kreativ, ung som gammel, amatør eller profesjonell kunstner, ønsker vi at dere vil være med å feire dere selv med å delta på denne utstillingen i mai.

« Vi kan det i Sande» var en populær utstilling i Sande. Utstillingen bestod av et stort mangfold av originale og egen produserte arbeider. Det var maleri, tegning, akvarell, grafikk, foto, tekstilarbeider og trearbeider.

Vi håper og ønsker at Sandesokninger igjen vil delta med sine skapende og kreative arbeider. Dere som ønsker å delta kan levere inn arbeider i kunstforeningen 11. mai. Se annonse.

Utstillingen er for alle som bor i Sande, både unge og gamle, medlemmer og ikke medlemmer

av kunstforeningen.

Hva kan du levere inn til utstillingen:

• Tegning, maleri, akvarell, tekstilarbeider, skulptur, foto, grafikk (linosnitt, tresnitt, etsinger.), trearbeider og smykker. Krav til produktene som leveres inn skal være originale arbeider.

Arbeidene skal være klare for presentasjon.

Har du spørsmål om utstillingen, ta kontakt med

Mona Selvaag på telefon: 97070107 eller Maria Benestad. Telefon 92203470